Лайм

Нові правила та знайомство з учасницями: як пройшов перший випуск "Холостяка"

На першій вечірці головний герой познайомився з дівчатами, які боротимуться за його серце

5 березня на каналі СТБ відбулася прем'єра 11 сезону романтичного реаліті "Холостяк", героєм якого став бізнесмен Михайло Залівако. У першому випуску традиційно відбулося знайомство чоловіка з претендентками на його серце.

На вечірку приїхали зовсім різні дівчата, які намагалися запам'ятатися і вразити холостяка самими різними способами. Головний герой також не залишив учасниць без сюрпризів, і несподівано змінив правила проекту, відмовившись від церемонії троянд. theLime простежив за ходом ефіру і готовий поділитися подробицями першого випуску.

Фото: instagram.com/stbua

Під час ефіру дівчата одна за однією приїжджали на лімузинах і дарували Михайлу невеликі презенти. Далі учасниць чекала кімната очікування, яка поділила красунь на категорії. Біля кожного дивану була табличка з рисою характеру, і дівчата самі вирішували, куди їм сісти - на місце красивих, розумних, чесних або авантюристок.

Фото: instagram.com/stbua

Однак не всі учасниці потрапили на головну вечірку. Деяким претенденткам Михайло вручав троянди під час знайомства, і відправляв прямо в будинок, про що, безумовно, не знали дівчата з кімнати очікування.

В кінці шоу не було традиційної церемонії троянд, і всі дівчата залишилися на проекті. Головний герой вирішив не прощатися ні з однією з учасниць, оскільки вважає, що перша думка може бути помилковою. Щоб зробити свій вибір Михайлу потрібен час.

Для дівчат з вечірки підготували другий будинок, про існування якого не знають їх суперниці. Таким чином вперше за історію всього проекту учасницями стали не 15 претенденток, а 29.

Фото: instagram.com/holostyakstb

Фото: instagram.com/holostyakstb

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.