Лайм

Святослав Вакарчук презентував авторський проект "Оранжерея" і присвятив його своєму померлому батькові

До альбому увійшло більше десятка пісень

6 березня Святослав Вакарчук презентував свій авторський проект "Оранжерея". Всі пісні альбому музикант присвятив своєму батькові, який пішов з життя у квітні 2020-го.

Про вихід платівки лідер "Океану Ельзи" повідомив на своїй сторінці в Twitter. "Сьогодні, 6 березня, день народження мого тата Івана Вакарчука. Вже майже рік, як його немає. І саме сьогодні, я представляю свій третій авторський проект" Оранжерея ", який ми створювали останні півроку. Я присвячую цей альбом тобі, тату! Ти рядом- завжди!", - написав музикант.


В авторський альбом артиста увійшло 12 пісень: "Оберіг", "Лиш для нас", "Без причини", "Моє серце", "Понад усе", "Вогонь", "Крок до неба", "Зоре моя", "Не зачіняй в спальні вікно", "Саме та", "Диво" та знайомий багатьом слухачам трек "Знову".

Весь альбом Святослава Вакарчука "Оранжерея" можна прослухати на всіх музичних платформах і стрімінга у відкритому доступі.

"Оранжерея" - третій музичний проект Святослава Вакарчука поза "Океаном Ельзи" (перші два - "Вночі", 2008 та "Брюссель", 2011). З новим проектом музикант планує тур. Під час виступів обіцяють дотримуватися карантинних обмежень.

  • Раніше гурт "Океан Ельзи" випустив новий трек # БезТебеМенеНема, який став уже третім синглом з майбутнього, 10-го за рахунком студійного альбому. Лідер колективу Святослав Вакарчук назвав сингл "найтанцювальнішим треком" у своєму житті.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil