Лайм

Хлопець з села підкорив суддів "Голосу країни" своїм чуттєвим виконанням

Вокаліст продовжить участь в шоу у команді Наді Дорофєєвої

Увечері 7 березня на "Голосі країни" проходить останній день "сліпих прослуховувань". Вільних місць залишається все менше, і судді натискають червоні кнопки вже з обережністю. Однак до хлопця з села Сергія Лазановскоого зіркові наставники повернулись не роздумуючи.

25-річний самородок приїхав з Івано-Франківської області. Любов до музики йому прищепила мама, і тепер він мріє заспівати з нею на великій сцені. Для участі у проекті Сергій вибрав пісню You Are The Reason співака Calum Scott, і розвернув до себе крісло Наді Дорофєєвої та Олега Винника.

Судді були в захваті від чуттєвого та ніжного виконання, і влаштували справжню боротьбу за хлопця. Надя Дорофєєва пообіцяла приїхати до учасника в село, якщо він обере її, а Олег Винник - "додати в друзі та лайкнути".

Реакція тренерів зворушила хлопця і він розплакався. Сергій сказав, що приїхав до Тіни Кароль, але оскільки співачка вже зібрала свою команду, своїм наставником вибрав Дорофєєву. Надя зізналася, що виконання хлопця перенесло її на перше побачення з чоловіком Володимиром Дантесом, і вона дуже рада, що учасник вибрав саме її.

Фото: instagram.com/goloskrainy_official

  • У минулому випуску шоу "Голосу країни" виступила дівчина, яка одного разу могла стати вокалісткою гурту "Время и Стекло". Аліса Стрига прийшла на сцену з піснею "Ворона" співачки Лінди.
  • Дивіться також на theLime, як учасниця "Голосу країни" 19-річна Анна Гадомич поборола наркозалежність і підкорила зал хітом Алли Пугачової.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також