Лайм

Альбоми alyona alyona зникли зі стрімінгових сервісів через судові розгляди

Виконавиця пояснила причини зникнення релізів

Альбоми alyona alyona "Пушка" та "В хаті МА" зникли зі стрімінговіх платформ. Подейкували, що причиною зникнення релізів стали технічні моменти, але хіп-хоп-виконавиця каже, що це не так.

За словами української реп-зірки, ні вона, ні її команда не мають відношення до цієї ситуації. "Це дуже довга історія, яка не стосується безпосередньо мене і моєї команди, а стосується паблішерів, які між собою щось не поділили, в результаті чого все це заморожено і у них там триває судовий процес", - розповіла Олена в рамках саундклауд-підкасту "В'Ю".

Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

alyona alyona сподівається, що в найближчі тижні ця ситуація вирішиться, інакше їм доведеться "заливати їх окремо від цих паблішерів".

"Пушка" - дебютний альбом реп-виконавиці. В цьому альбомі, який складається з 13 треків, alyona alyona піднімає як соціальні теми, так і розповідає прості життєві історії.

Другий альбом артистки отримав назву "В хаті МА" - він вийшов трохи більше ніж через півроку після релізу дебютної платівки. Всього в альбом увійшло 8 треків.

  • Раніше alyona alyona (Олена Савраненко) зізналася, що зустріла нове кохання. Зірка українського репу щаслива у нових стосунках.
  • А також відкрито виступила проти хейтерів, показавши в Instagram кілька сміливих фотографій у нижній білизні. Виконавиця хоче, щоб публіка приймала людей з будь-яким тілом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ми не спілкуємось: Дмитро Коляденко розповів про сварку з Іриною Білик

Дмитро Коляденко зізнався, що більше не спілкується зі своєю колишньою Іриною Білик через неприємну ситуацію

Дуже боляче: Світлана Тарабарова повідомила про втрату рідної людини

Українська співачка Світлана Тарабарова повідомила, що помер її батько – чоловікові було 70 років

Боролася з внутрішніми демонами: Lida Lee прокоментувала свій стан на тлі чуток про алкозалежність

Lida Lee розповіла про своє самопочуття на тлі заяв про проблеми з алкоголем - вона заявила, що боролася з власними демонами