Лайм

У моєму випадку не просто можна, а - треба: Алла Мазур, яка поборола рак, вакцинувалася від коронавірусу

Влада закликала публічних людей допомогти їм подолати хвилю недовіри до індійської вакцини

Ведуча каналу "1+1" Алла Мазур, яка вилікувалася від раку грудей, зробила щеплення індійською вакциною CoviShield. Своїм прикладом журналістка хотіла показати, що вакцинуватися безпечно і дуже важливо, в тому числі й людям з ослабленим імунітетом.

Як розповіла телеведуча у Facebook, пропозиція вакцинуватися надійшла після того, як троє медичних працівників не прийшли на отримання дози. "Коли ампула розрахована на 10-тьох, а після перевірки стану здоров'я прийшли уколотися лише 7 медиків - про залишок вакцини повідомили журналістам. Я погодилася відразу", - поділилася Мазур.

Фото: facebook.com/1plus1.AllaMazur

Ведуча зазначила, що лікар була дуже уважною і довго розпитувала її про деталі пережитої онкології: коли закінчилася хімія, на якій стадії "піймали" рак, чи були проблеми зі згортанням крові та чим вона лікується зараз.

Перед процедурою Мазур проконсультувалася з лікарем, чи можна їй робити щеплення. "Мені сказали: вакцинуватися від ковіду в моєму випадку не просто можна, а - треба! Навіть якщо у вас знижений імунітет - вакцина його активує", - зазначила ведуча.

Свій пост журналіста писала через три години після отримання вакцини, і на той момент відчувала себе "абсолютно нормально". Другу дозу Мазур отримає від 28 днів до трьох місяців. Після цього сімейний лікар видасть довідку про вакцинацію, або паспорт щеплень.

  • Раніше українські знаменитості зробили щеплення індійською вакциною CoviShield у прямому ефірі. На публічну вакцинацію від коронавірусу зважилися співачка Руслана Лижичко, шоумен Олександр Педан, спортсмен Сергій Конюшок та інші відомі особистості.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято

Як українські зірки відреагували на перемогу Усика над Ф’юрі

Олександр Усик поборов Тайсона Ф'юрі. Українські зірки емоційно відреагували на історичну перемогу

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі: дружина Олександра Усика зворушливо привітала коханого з перемогою

Український боксер Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі та став чемпіоном світу. Дружина спортсмена Катерина Усик емоційно привітала коханого