Лайм

Володимир Остапчук потроллив Ольгу Фреймут за її уроки етикету: відео

Телеведучий зняв жартівливий ролик та розвеселив навіть Фреймут

Ольга Фреймут часто розповідає в Instagram як правильно вести себе у суспільстві та роздає різні поради з етикету. Днями ведуча показала дописувачам, як правильно підняти те, що впало, і тут же отримала ролик-відповідь від Володимира Остапчука.

Телеведучий опублікував у своєму мікроблозі відео, на якому пародіює свою колегу. Шоумен спочатку показав, як Фреймут піднімає квітку, яка впала на землю, а потім - свій варіант, тільки з гирею. Свій "урок" Остапчук зняв у спортзалі. "Як правильно підняти те, що впало. Натхненний Ольгою Фреймут", - підписав ролик Володимир.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Vladimir Ostapchuk (@vova_ostapchuk)


Пародійне відео Остапчука набрало майже 100 тисяч переглядів та безліч відгуків У числі коментаторів була й Ольга Фреймут. "Ви чарівний", - написала телеведуча та залишила три усміхнених смайлика.

  • Дивіться також на theLime, як Маша Єфросиніна потролила Monatik'а за ранкову зарядку на Мальдівах. Телеведуча зняла відео, на якому продемонструвала таку ж стійку на голові, тільки замість піску в кадрі - сніг.
  • Раніше українська співачка та блогер Джері Хейл потролила себе через "плоскі груди". Вийшло краще, ніж у хейтерів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil