Лайм

Дженніфер Лопес та Алекс Родрігес розірвали заручини й розійшлися - пара була разом чотири роки

Західні ЗМІ повідомили про розрив однієї з найкрасивіших зіркових пар

51-річна співачка Дженніфер Лопес роійшлася зі своїм коханим, 45-річним бейсболістом Алексом Родрігесом. Пара була разом чотири роки, причому останні два - заручена.

Про розрив однієї з найбільш обговорюваних та красивих пар повідомили відразу кілька авторитетних видань, в тому числі People, TMZ, Daily Mail та Page Six. Лопес та Родрігес поки ніяк не прокоментували новину, і причини їх рішення теж невідомі.

Алекс Родрігес та Дженніфер Лопес Фото: instagram.com/jlo

Як повідомляють інсайдери видання People, пара давно була на межі розставання. "Вони пов'язані своїми бізнес-світами, тому це непростий розрив. Їм потрібен якийсь час навіть для того, щоб придумати, як це все розплутати", - додало джерело.

За даними TMZ, напруга у стосунках пари з'явилася після чуток про зв'язок Родрігеса із зіркою реаліті-шоу "Южное очарование" Медісон ЛеКрою. Хоча люди з його оточення спростували цю інформацію, посилаючись на те, що Алекс з нею навіть не знайомий.

Дженніфер Лопес та Алекс Родрігес почали зустрічатися у 2017 році й відразу демонстрували серйозність своїх стосунків. Через два роки роману пара оголосила про заручини, але потім двічі відкладала весілля, посилаючись на пандемію Covid-19.

Дженніфер Лопес та Алекс Родрігес у Домінікані Фото: instagram.com/jlo

Останній раз співачку та бейсболіста бачили разом у кінці лютого у Домініканській республіці, де Лопес знімається у своєму новому фільмі "Весілля по зальоту". А трохи раніше, у січні, Родрігес супроводжував Лопес на інавгурації президента Джо Байдена. Тоді пара виглядала дуже щасливою.

У Джей Ло є двоє дітей від колишнього чоловіка Марка Ентоні - 13-річні близнюки Емма та Макс, у бейсболіста - дві дочки, 16-річна Наташа та 12-річна Елла, від колишньої дружини Синтії Скертіс. Діти зірок добре ладнали і часто проводили час разом.

Дженніфер Лопес та Алекс Родрігес з дітьми Фото: instagram.com/jlo

  • Раніше Дженніфер Лопес оголилася для обкладинки нового синглу, і її фігура викликала фурор. Зірка знову довела, що вік - не привід розслаблятися і запускати себе.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Переможці "Євробачення-2024" Nemo заспівали українською "Teresa & Maria": яскраве відео

Nemo разом з alyona alyona і Jerry Heil заспівали українською пісню Teresa & Maria - відео та реакція співачок

"Євробачення 2023", яке проходило у Британії від імені України, отримало премію BAFTA TV

Євробачення 2023, яке було у Британії від імені України, здобуло премію BAFTA у номінації Найкраще шоу у прямому ефірі

Олена Зеленська відвідала Белград: подробиці візиту та образ першої леді

Зеленська разом із Кулебою відправилася з робочою поїздкою у Белград - яка ціль візиту та як виглядала перша леді