Лайм

Неонові відтінки повертаються у моду: 8 стильних луків на весну 2021

В такому одязі ви точно не залишитеся в тіні

Весна для багатьох - це період експериментів і всього нового. Ви можете пофарбувати волосся в яскравий колір або ж оновити гардероб новими речами і аксесуарами в неонових відтінках. theLime розбирався, з чим їх поєднувати, щоб виглядати модно.

Одяг неонового кольору завоював популярність ще в минулому році, а в цьому вже закріпився в модних трендах. Деякі модниці створюють total look, що складається тільки з кислотних речей, а інші, навпаки, обирають одну річ яскравого кольору, щоб не виглядати занадто строкато.

На прохолодну весну можна скласти стильний лук, що складається із бежевих брюк, пальта і грубих черевиків на шнурівці, розбавивши його водолазкою неонового відтінку і чорною сумочкою. У такому образі можна сміливо вирушати на шопінг або в кіно з подругами.

Фото: instagram.com/laurenceameele

Існує стереотип, що кислотні відтінки найчастіше прийнятні на спортивному і повсякденному одязі. Однак це не так - в нинішньому сезоні ви сміливо можете надіти плаття-жакет яскраво-зеленого кольору і відправитися на побачення або в театр.

Фото: instagram.com/aleksa_luzina

Ще один тренд - поєднання шкіряних речей і речей неонового відтінку. Обирайте чорні брюки з високою посадкою, а під них надіньте водолазку з коротким рукавом кислотного кольору. Доповнить образ масивний піджак і взуття на високих підборах.

Фото: instagram.com/trendy_fashion_and_lifestyle

До слова, ви можете поєднувати в одному образі кілька неонових відтінків. Або зібрати лук в яскраво-жовтій гамі, а аксесуари підібрати контрастні - наприклад, сині або рожеві.

Фото: instagram.com/wishglamfashion

Ще одне модне поєднання - неоновий колір і хакі. Обирайте сорочку захисного кольору, яскраву спідницю і кеди. У такому образі можна відправитися на вечірку або на прогулянку.

Фото: instagram.com/dennyrose_presov

Неонові речі відмінно поєднуються з класичними принтами, як, наприклад, горошок або гусяча лапка. Одягайте спідницю яскраво-жовтого кольору, чорну водолазку і трикотажний піджак. Доповнять образ маленька сумочка-клатч, окуляри і стильний головний убір.

Фото: instagram.com/hyras.closet

Якщо ви хочете виділитися із сірої маси, придбайте яскраво-зелений костюм з піджаком оверсайз і масивними плечима. До такого вбрання надягайте блакитні чоботи з імітацією шкіри пітона.

Фото: instagram.com/savoirflair

Ще один стильний варіант на весну - жовтий костюм з укороченим жакетом. Під таке вбрання підберіть класичну білу блузу і сумку з ручкою у вигляді ланцюга. Доповнять лук елегантні бежеві туфлі-човники.

Фото: instagram.com/espacoeme

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Незалежна у найпрекраснішому сенсі: Дженніфер Еністон привітала Кортні Кокс із 60-річчям

Американській акторці Кортні Кокс виповнилося 60 років. Її колега та подруга Дженніфер Еністон привітала з днем народження та розмістила спільні фото.

Любимо тебе: Кейт Міддлтон зворушливо привітала принца Вільяма з Днем батька

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон в День батька оприлюднила красивий кадр та привітала принца Вільяма зі святом. На фото принц обіймає своїх дітей.

Українські зірки в День батька показали затишні світлини з рідними людьми

В День батька українські знаменитості поділилися милими кадрами з рідними людьми. Зірки подякували татам, чоловікам за увагу, надійність та любов.