Лайм

Тіна Кароль звинуватила в маніпулюванні учасницю "Голосу країни" Марію Рак

Дівчина хотіла покинути шоу через вибір Дмитра Монатіка

На "Голос країни-11" розпочався етап вокальних боїв, в яких судді обирають найсильніших учасників своїх команд. За право продовжити проект у 8 випуску змагалися Любов Дробина і Марія Рак, яка була суперницею Дмитра Монатіка у 1 сезоні шоу "Х-фактор".

В "Х-факторі" між Марією і Дмитром зав'язалися гарні стосунки, і вибувши з проекту, він уболівав саме за неї. Тим більш несподіваним для учасниці виявилося рішення Монатіка продовжити працювати з Любов'ю Дробиною.

"Ніколи не думав, що таке буде в нашому житті відбуватися. Дуже складно обрати, але сьогодні Люба заспівала краще", - пояснив він своє рішення.

Хоча судді могли врятувати Марію через "крадіжку" в свою команду, вона не захотіла продовжувати участь у шоу. "Я з вдячністю звертаюся до суддів і залишаю проект, тому що мені хотілося попрацювати саме з тобою, Діма", - сказала вона.

Така поведінка обурила Тіну Кароль, яка звинуватила дівчину у маніпуляціях. "Ви зараз маніпулюєте всім проектом і Дімою в тому числі, не розуміючи цього", - сказала вона.

Суддям вдалося умовити Марію продовжити змагання, і Надя Дорофєєва запросила її в свою команду. "Гаразд", - роздратовано сказала дівчина. "Не гаразд, а спасибі!" - обурилася такою реакцією Кароль.

  • У 8 випуску 11 сезону "Голосу країни" вибір Наді Дорофєєвої довів до сліз її подругу дитинства: дівчина залишилася за бортом проекту.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil