Лайм

Жінка 17 років зберігала їжу з McDonald's, і її вигляд сьогодні викликає багато питань: відео

Бургер і картопля з ресторану майже не змінилися

Експерименти з їжею з McDonald's вже давно не нова тема в соцмережах, і все ж користувачі продовжують ними дивувати. Наприклад, мешканка США Мінді Самшн зберігала меню з ресторану 17 років - в 2004 році вона купила чізбургер і картоплю фрі, які всі ці роки пролежали у неї вдома без холодильника. Як ви вже могли здогадатися, їжа практично не змінилася. Навіть не покрилася пліснявою.

Як пише The Sun, всі ці роки жінка спеціально не торкалася пакетів з продуктами, не відкривала їх і не спостерігала за тим, як вона розкладається. Точніше, як вона мала б розкластися, адже бургер і картопля виглядають сьогодні практично ідеально (відео дивіться на сторінці нижче).

Фото: фрагмент відео

Самшн і її подруга дізналися про це лише після того, як в березні цього року вирішили відкрити старі пакети. "Я подумла, що період з квітня 2004-го по березень 2021-го - доволі тривалий, щоб можна було зробити якісь висновки", - розповіла жінка.

За словами Самшн, запах з пакетів йшов "жахливий", їжа зачерствіла, але виглядала при цьому так, ніби її купили тільки вчора.

Фото: фрагмент відео

Примітно, що жінка не перша, хто перевіряє таким чином їжу з McDonald's і сумнівається в її якості при вигляді результатів. У зв'язку з цим на офіційному сайті мережі ресторанів раніше вже пояснювали, чому їжа не розкладається роками. Для цього, за словами виробників, необхідні певні температурні умови, а також волога. Якщо ж їжа знаходиться в сухому місці, на ній навряд чи з'являться бактерії і пліснява.

  • Раніше McDonald's відкрив барбершоп, але там роблять тільки одну стрижку - таку зачіску носили Ді Капріо і Бекхем в 90-х.
  • Дивіться також на theLime, як співробітник McDonald's занудьгував на роботі і вирішив повеселити своїх підписників у TikTok. Наприкінці робочої зміни хлопець зняв коротке відео, на якому показав, як готує нічні замовлення за пару хвилин до закриття закладу. Ролик був лише жартом, але хвилю гнів в коментарях вже не зупинити.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Євгенія Власова розповіла, чому зникла із шоу-бізнесу - співачка заявила, що їй потрібно було зробити паузу через обставини у житті

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ірина Сопонару і її обранець Ріс одружилися - акторка показала весільні кадри - що відомо про її особисте життя

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Дівчатам, які готуються до випускного, варто обрати ніжні відтінки манікюру, які асоціюються з молодістю та свіжістю. Рожевий колір манікюру може ідеального доповнити ваш образ