Лайм

Володимир Дантес у новому кліпі показав їх з Надею Дорофєєвою будинок: відео

Кліп, як і сам трек, вийшов в дусі 2000-х

18 березня Володимир Дантес (DANTES) представив свій п'ятий сингл під назвою Sasha й кліп на нього. У новому треку співак розповідає про те, що переживають дівчата після розставання зі своїми коханими.

"Думаю, у кожної з вас з'являлися думки, щось в собі змінити: зробити татуювання, пірсинг або з довгого зробити каре, після невдалих стосунків", - зазначив виконавець в Instagram.

Володимир Дантес Фото: instagram.com/vladimirdantes

Співавтором пісні став Потап, а ім'я для треку Дантес вибрав через голосування у "сторіз". "Про трек: йому вже близько року. Склав я його підбираючи і граючи на гітарі 5'nizza. Наспівував собі під ніс "Забудь все, що було раніше... ", але просилося ім'я. Ви мені, до речі, і допомогли вирішити, що це буде Саша)) А дописати трек допоміг Потап", - поділився Володимир.

Локацією для зйомок кліпу став будинок, в якому Дантес живе з Надею Дорофєєвою. У ролику можна побачити величезну кухню-студію, спальню, гардеробну та ванну кімнату. У кінці відео з'являється зіркова дружина музиканта.

Кліп, як і сам трек, вийшов в дусі 2000-х. У відео співак змінив кілька образів: з'явився у леопардовій шубі та брюках зі зміїним принтом, з синтезатором та з електрогітарою.

  • 18 березня також відбулася прем'єра кліпу Насті Каменських на трек "Дівчата рулять". Новий ролик співачки переносить у яскравий світ, де живуть сильні, зухвалі, впевнені в собі дівчата, які сміливо йдуть вперед, кайфують від життя та від себе самих.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші