Лайм

Надя Дорофєєва згадала про трагедію в родині та розплакалася в ефірі "Голосу країни"

Співачку зворушила дуже особиста пісня Тіни Кароль

Надя Дорофєєва все ще важко переживає смерть батька, який пішов з життя в січні 2017 року. В ефірі шоу "Голос країни" на думки про батька співачку наштовхнула дуже особиста пісня Тіни Кароль "Закрила твої очі".

Пісню Тіни Кароль увечері 21 березня виконали підопічні Наді Дорофєєвої - співачка Альона Левашева, більш відома як GARNA, та учасник з Казахстану Олександр Лім. Учасники "Голосу країни-11" зійшлися у вокальному двобої за можливість подальшої участі в проекті.

Альона Левашева та Олександр ЛімФото: YouTube / "Голос країни"

Свого часу трек "Закрила твої очі" Тіна Кароль присвятила померлому чоловікові, продюсеру Євгену Огіру, який помер в 2013 році після тривалої боротьби з онкологією. Співачка високо оцінила виконання пісні підопічними Наді Дорофєєвої: "Я дуже вдячна Наді, що пісня прозвучала саме так - дуже зворушливо, цілісно і про себе", - зазначила вона.

Під час "вокального двобою" Надя Дорофєєва не стримала сліз і зізналася колезі, що дуже любить її пісню.

Фото: YouTube / "Голос країни"

Незважаючи на такий зворушливий момент, Дорофеєвій довелося обирати між двома підопічними. Зваживши всі "за" й "проти", співачка обрала Олену Левашеву. Молода виконавиця продовжить участь у "Голосі країни-11".

У січні 2021 року з дня смерті батька Наді Дорофєєвої минуло чотири роки. "Я досі не вірю та не усвідомлюю, - зазначала чотири роки тому співачка в Instagram. - Мені все здається, що це поганий сон".

  • Раніше Надя Дорофєєва й сама довела до сліз подругу дитинства та учасницю "Голосу країни-11". Після чергового "вокального двобою" дівчина залишилася за бортом вокального проекту.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Ексдружина Потапа висловилася про заміжжя доньки, яка живе в Польщі

Ірина Горова розповіла про особисте життя доньки Наталі. Дівчина вийшла заміж та проживає у Польщі

Злата Огнєвіч розсекретила, чи піде знову у політику

Співачка Злата Огнєвіч розповіла, чи планує повертатися у політику. Артистка пригадала свій попередній досвід

Вона приходить у сні: Тоня Матвієнко розповіла, як почувається після смерті матері

Співачка Тоня Матвієнко розповіла, що після смерті Ніни Митрофанівни часто бачить її своїх снах. Артистка досі не звільнила кімнату від маминих речей