Лайм

Сергій Бабкін образився на коментарі в мережі після розповіді дружини про його зради

Співак незадоволений реакцією на відверте інтерв'ю про особисте життя

Дружина Сергія Бабкіна розповіла, що 10 років тому ледь не пішла від нього через чисельні зради: музикант зізнався, що за перші три роки життя зі Сніжаною у нього було більше 100 жінок.

Фото: instagram.com/snezhana_babkina/

Зізнання в невірності шокувало багатьох шанувальників зразкової зіркової сім'ї, і в їхніх соціальних мережах з'явилося багато засудливих коментарів. Після цього Сергій пригрозив, що вони зі Сніжаною більше не будуть розповідати про особисте життя.

"В черговий раз ми відкрилися вам. Розповіли те, чого ніхто не знав. Розповіли історію, яка сталася 10 років тому! Розповіли про те, що замовчують і бояться, що, не дай Бог, дізнаються і заплюють. Найважчий досвід у моєму житті, - написав Бабкін в Instagram. - Ви усвідомлюєте, що такими коментарями ви змушуєте нас закритися, надіти Маски і закритися на засув? Так може і справді не треба бути відвертими з вами? Хочете брехні і солодких картинок?"

Порозумітися з фанатами вирішила і Сніжана Бабкіна. Вона запевнила, що вони з Сергієм давно вирішили проблему і більше ніколи до неї не повертаються.

"Мій тато пішов від нас, коли мені було 3 роки. Або мама його "пішла", бо не змогла пережити Зради! Мій перший чоловік поїхав працювати влітку на Казантип, повернувся і я все зрозуміла.. Зрада. Мой другий чоловік не став винятком, - написала жінка. - Почався шлях - від цілковитої образи і розчарування до повного прийняття і прощення. Ми з Сергієм кардинально змінили свої життя, свої погляди, свої переконання, свої звички! Чи залишився осад? Взагалі ні! Так! Таке можливо! Я з посмішкою згадую цей треш і відчуваю таку ГОРДІСТЬ ЗА НАС! ️"

Раніше в інтерв'ю Сніжана Бабкіна розповіла, що почала всюди супроводжувати чоловіка на його прохання: інакше Сергію було важко себе контролювати.

  • Через рідкісну хворобу Сергій Бабкін почав різко втрачати зір. Щоб не осліпнути, йому довелося звернутися за допомогою до австрійських фахівців. Пізніше музикант розповів, скільки витратив на операції.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни

Українська співачка повідомила про третій викидень і зізналася, чи хоче ще дітей

Співачка Альона Омаргалієва розповіла, що пережила три викидні - виконавиця зізналася, чи не втратила надію народити другу дитину