Лайм

Жінка 19 років літала світом "зайцем", але все хороше колись закінчується

Туристка зуміла проникнути на 30 з лишнім авіарейсів

У чиказькому аеропорту О'Хара (США) затримали 69-річну Мерилін Хартман - жінка 19 років літала країною та світом без квитків. За цей час американка встигла проникнути на 30 з гаком рейсів, і лише нещодавно вирішила розповісти про свої пригоди.

Як пише CNN, за два дні до затримання, пенсіонерка дала інтерв'ю, в якому розповіла про хитрощі авіаперельотів і заявила, що припиняє свої багаторічні подорожі. Незабаром, як того і слід було очікувати, у двері Мерилін постукали.

Мерилін Хартман Фото: CNN

Вперше жінка полетіла "зайцем" до Копенгагена в 2002 році. Пізніше таким же чином їй вдалося потрапити до Парижа, Лондона, Сіетла, Сан-Франциско, Філадельфії та інших міст країни та світу. Весь цей час Мерилін майстерно прикидалася, що подорожує в компанії з невідомими їй людьми.

"Я ніколи не сідала в літак сама - мене завжди пропускали. Я проходила через лінію безпеки без посадкового талона, - пояснила жінка. - Я просто слідувала за кимось. Наприклад, хлопець ніс синю сумку, і коли я потрапляла в чергу на огляд, служба безпеки просто пропускала мене. Співробітники думали, що я з тим хлопцем з синьою сумкою".

У 2014 році подорожами жінки зацікавилася поліція. Після арешту на маршруті Сан-Хосе - Лос-Анджелес суддя наказав припинити незаконні перельоти. Мерилін дала слово, але вже за кілька місяців знову сіла "зайцем" на борт.

Доходило до смішного: наприклад, в аеропорту О'Хара мандрівницю вже знали в обличчя, а у 2019-му за жінкою встановили стеження. Що правда, пізніше її визнали недієздатною через психічний розлад. Сама ж пенсіонерка пояснила свої перельоти важким дитинством.

Нещодавно жінка порушила умови випробувального терміну, і тепер, зазначає видання, їй загрожує реальне покарання.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що символізують їхні образи для "Євробачення-2024"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil розповіли, що означають їхні костюми для конкурсу

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria