Лайм

Чи правильно я вчинила? Ірина Білик розповіла, що відмовила шейху стати його дружиною

Співачка розповіла про чергову пропозицію руки й серця

Ірина Білик вирушила до Єгипту, де на неї нахлинули спогади. Виявляється, кілька років тому співачка могла стати дружиною шейха і залишитися жити в його країні. Але артистка вибрала сцену, а заможному чоловікові відмовила.

"Одного разу у мене була пропозиція від шейха, залишитися з ним в його країні, але так як через місяць повинен був початися концертний тур по Україні, я з посмішкою відмовилася від його пропозиції", - написала Білик в Instagram.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ірина Білик (@bilyk_iryna)


Через роки співачка задається питанням, чи правильно тоді вона вчинила: "Іноді я думаю, може дружиною шейха бути набагато цікавіше, ніж зіркою сцени?".

Шанувальники зірки впевнені, що вона прийняла правильне рішення, адже життя в золотій клітці - не для неї. Інші нагадали Білик про її чоловіка, зазначивши, що він не зрівняється ні з одним шейхом.

Ірина Білик та Аслан Ахмадов Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Нагадаємо, 50-річна артистка заміжня за 48-річним російським стилістом Асланом Ахмадовим. Пара одружилася у 2015 році, в тому ж році на світ з'явився їхній син Табріз, якого виносила сурогатна матір. У своїх інтерв'ю виконавиця неодноразово зізнавалася, що з чоловіком проводить дуже мало часу. Як відомо, Ірина живе в Києві, а Аслан - у Москві.

Ірина Білик із сином Табрізом Фото: instagram.com/bilyk_iryna

  • Раніше Ірина Білик отримала раптову пропозицію руки і серця від свого колишнього чоловіка, шоумена Дмитра Коляденка. На цей крок танцюрист зважився в ході ювілейної церемонії Miss Blonde Ukraine, де екс-подружжя обидва були ведучими.
  • Пізніше Коляденко пояснив свій романтичний вчинок. Як виявилося, шоумен вже вшосте просить Білик вийти за нього заміж.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil