Лайм

Злий бос видав співробітникові зарплату монетами - тепер у нього ціла тачка центів

Всі монети жорстокий жартівник перемазав моторним маслом

Андреасу Флетену з Джорджії (США) було нелегко отримати останню зарплату в автомайстерні, звідки він звільнився в листопаді. Чоловік скаржився місцевим ЗМІ та навіть дзвонив до Міністерства праці, але коли бос Майлз Уокер нарешті віддав йому 915 доларів, він зовсім не зрадів, пише NY Post.

Колишній роботодавець відправив Флетену додому тачку з 91,515 монетами по одному центу. Щоб образити свого співробітника ще сильніше, злий бос вимазав монети моторним маслом. В тачці також лежала записка, в якій було написано: "Йди до біса".

Дівчина Андераса Олівія поділилася в Instagram обурливою витівкою Уокера. Вона стверджує, що Флетен подав письмову заяву про звільнення за два тижні, але його вигнали через 5 днів. За її словами, екс-шеф перетворював кожен робочий день співробітника на пекло і "просто був повним козлом".

Коли журналісти спробували дізнатися, навіщо Уокер так жорстоко пожартував над екс-працівником, він прогнав їх зі словами: "Якщо хтось іде на таку витівку, значить на те є причина. Це не має значення - йому заплатили, ось і все".

Тим часом Флетен та його дівчина вручну протирають отримані монети, і не мають наміру відмовлятися від грошей. Коментуючи їхню проблему, представник Міністерства праці запевнив, що витівка боса є цілком законною - немає ніяких правил, в якому номіналі працівники повинні отримувати зарплату.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

У Львові розбишаки напали на блогера Ніколаса Карму: у якому стані потерпілий

Блогер Ніколас Карма розповів, що у Львові на нього напали хулігани. Карма звернувся до стражів порядку

Вражена цілісністю твого внутрішнього спокою: Могилевська відвідала концерт Макса Барських

Макс Барських дав великий концерт в Києві. Наталя Могилевська побувала на шоу та розповіла про свої емоції

Серце моє ніколи не буває вільне: Ірина Білик заінтригувала змінами в особистому житті

Ірина Білик розповіла про своє особисте життя. Серце співачки зайнято