Лайм

Екс-учасниця "Холостяка" виправдалася за флірт з другом головного героя на проекті

Аня відповіла на запитання дописувачів

В 4 випуску шоу "Холостяк-11" 22-річна Аня Гузєєва відкрито фліртувала з чоловіками-гостями, через що і покинула проект. Дівчина вела себе кокетливо і з другом Михайла, хоча вона стверджує, що це було просто "спілкування у приємній манері".

Про це вона заявила під час спілкування з дописувачами в Instagram Stories. Більш того, за словами Ані, він їй був взагалі неприємний. "Влаштував мені якийсь допит, на який взагалі не мав ніякого права", - обурюється екс-учасниця.

Фото: instagram.com/by_guzeeva

Фото: instagram.com/by_guzeeva

Нагадаємо, на четвертому тижні відбулося групове побачення, на яке Міша запросив Розалі, Джесіку та Аню. Остання вела себе дуже напористо і навіть стала ініціатором пристрасного поцілунку з головним героєм.

Однак після цього вона дуже люб'язно спілкувалася з другом Михайла, якого Холостяк запросив, щоб той спостерігав за дівчатами. Під час особистої бесіди з Сергієм Аня коротко відповіла на його запитання, а потім замість того, щоб розпитати про Мішу, стала цікавитися життям співрозмовника.

Це насторожило чоловіка і він поділився цим зі своїм другом. Більш того, Сергій показав йому сайти, на яких вказана інформація, що в минулому Анна займалася ескортом.

Михайло Залівако з другом Сергієм Фото: instagram.com/michael.zalivako

На балу дівчина знову стала фліртувати з іншим чоловіками, зокрема з учасником минулого сезону шоу "Холостяк" Максом Михайлюком. Михайло помітив це і вирішив попрощатися з Анною під час церемонії троянд.

Анна Гузєєва Фото: instagram.com/by_guzeeva

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Схожа на Одрі Хепберн: Кейт Міддлтон вразила вишуканим образом на дні народженні Чарльза III

Принцеса Уельська Кейт Міддлтон, яка тривалий час бореться з раком, побувала на важливому заході. Вона була присутня на параді на честь дня народження короля Чарльза Trooping the Color у Лондоні.

Учасник "Холостячки-2 " Андрій Хветкевич заінтригував пікантною фотосесією

Бізнесмен Андрій Хветкевич здивував фанатів пікантрими кадрами. Чоловік вирішив попозувати абсолютно оголеним.

Слава Дьомін розповів, чому спілкувався з одіозними Спартаком Субботою та Анною Алхім

Ведучий Слава Дьомін пояснив, чому брав інтерв'ю у таких неоднозначних персонажів як Спартак Суббота та Анна Алхім. Він розповів про свою позицію.