Лайм

Вуді Аллен дав перше за 30 років телеінтерв'ю і відповів на звинувачення в насильстві

85-річний режисер ще раз спростував слова колишньої дружини та її дочки

Вуді Аллен відповів на звинувачення в сексуальному насильстві над прийомною дочкою Ділан Ферроу, які знову розгорілися після виходу документального фільму HBO "Аллен проти Ферроу". 85-річний режисер у першому за 30 років телеінтерв'ю каналу CBS спростував твердження Ділан та її матері Мії Ферроу, його колишньої цивільної дружини.

Фото: CBS NEWS

"Це так безглуздо, але все ж наклеп залишився, - сказав режисер. - Вони як і раніше чіпляються за можливість того, що я розбещував Ділан. Але ніщо з того, що я колись у своєму житті робив із Ділан, не може бути витлумачено подібним чином".

Аллен стверджує, що Міа Ферроу переконала доньку в тому, що Аллен до неї чіплявся, коли дізналася, що у нього був роман із іншою її прийомною дочкою, Сун-І Превін.

"Я вважаю, що вона так думає. Ділан була хорошою дитиною. Я не вірю, що вона це вигадує. Я не вірю, що вона бреше. Я вважаю, що вона в це вірить", - сказав режисер.

Інтерв'ю CBS було записане в серпні 2020 року, напередодні виходу фільму "Аллен проти Ферроу". Раніше режисер і його дружина Сун-І Превін заявляли, що фільм HBO - "незграбна робота, пронизана фальшю". "Цих документалістів не цікавила правда. Замість цього вони витратили роки, таємно співпрацюючи з Ферроу та їхніми помічниками", - говорили вони.

У минулому звинувачення Мії та Ділан Ферроу на адресу Вуді Аллена розслідувала поліція і кілька агентств, але доказів насильства з боку режисера так і не знайшли.

  • Раніше Вуді Аллен звинуватив колишню дружину в одержимості сином і розповів про шлюб з її прийомною дочкою. На звинувачення Мії Ферроу у розбещенні дітей режисер видав відповідну претензію.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Українці за кордоном можуть голосувати за alyona alyona і Jerry Heil: як це зробити

Як голосувати за представниць України alyona alyona та Jerry Heil у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Більше не у трійці лідерів: Україна впала у рейтингу букмекерів на "Євробаченні-2024"

Станом на 7 травня представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona та Jerry Heil знаходяться на 4 місці у таблиці прогнозів букмекерів

У США пройшов бал Інституту костюма Met Gala 2024: найкращі образи зірок

В якому вбранні зірки з'явилися на килимовій доріжці Інституту костюма Met Gala 2024