Лайм

Євгенія Власова розповіла, чи повернеться в шоу-бізнес після виступу на "Голос країни"

На сцені вокального шоу співачка виконала хіт "Ветер надежды"

Євгенія Власова вперше після довгої перерви вийшла на сцену вокального шоу "Голос країни-11", виконавши пісню "Ветер надежды" разом із учасницею Вікторією Брехар. Після виступу судді проекту запропонували 42-річній співачці повернутися в індустрію, але вона не відразу прокоментувала таку можливість.

Фото: https://www.instagram.com/eygeniavlasova/

В Instagram Власова розповіла про свої почуття і шанси на повернення в шоу-бізнес.

"Сказати, що я хвилювалася - нічого не сказати. Але боротися з хвилюванням не стала, я прийняла це як факт і пішла в цей стан, як в холодну ополонку. Хвилюючим було все, кожна деталь, - зізналася артистка. - Все було як в перший раз! Дуже цікаво було спостерігати за своїми почуттями і віддаватися їм. І переживала я все це в повній самоті, поки не вийшла в зал".

За словами Власової, не все, що відбувалося на зйомках "Голосу країни", увійшло в ефір, але її до глибини душі зворушила доброта колег. "Я побачила їхнє щире співчуття, тепло, повагу. Нове покоління - вони інші. Вони уособлення кращого, що сталося в українському шоу-бізнесі за останні років 10-15", - сказала Євгенія про Олега Винника, Тіну Кароль, Юлію Саніну, Надю Дорофєєву та Дмитра Монатіка.

"Я не можу сказати, що мене тягне назад у шоу-бізнес. Але такі подорожі змушують серце битися частіше, - написала Власова. - Це було чудово!"

Раніше співачка, яка кілька років тому поставила кар'єру на паузу, скаржилася на брехню в ЗМІ. У пресі неодноразово з'являлася інформація про те, що Власова перестала співати через онкологію.

"Цей шлейф тягнеться вже років 10! У мене ніколи не виявляли онкологічних захворювань, - заявила співачка. - Я дійсно перенесла операцію і пройшла хіміотерапію, оскільки на цьому наполягли лікарі. Але пресу, журналістів, редакторів програм не цікавлять тонкощі. Їм потрібне м'ясо, кров, пристрасті! І ось тепер на мені якесь дивне клеймо (нещасної і хворої). Ненавиджу це все! Ненавиджу брехню і брехунів. Ненавиджу давати інтерв'ю і більше не буду".

  • Дивіться на theLime, як Євгенія Власова розплакалася на "Голосі країни", слухаючи свої пісні. Хіти 2000-х прозвучали інакше у виконанні підопічної Дмитра Монатика.
  • Раніше Надія Мейхер покинула шоу "Голос країни-11", поступившись місцем у проекті учасниці з команди Тіни Кароль. У той же день артистка поділилася новими кар'єрними досягненнями: дуже скоро фанати побачать її в амплуа оперної співачки.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни