Лайм

Ксенія Мішина та переможець "Холостячки" з'явилися у рекламі великого бренду: відео

У кадрі пара виглядає дуже щасливою

Перша українська Холостячка Ксенія Мішина та переможець проекту Олександр Еллерт представили новий аромат бренду Avon - This love. Закохана пара знялася у красивому ролику, який відображає їх трепетні почуття, весняний настрій та свіжі нотки парфуму.

Короткий ролик з'явився на сторінці акторки в Instagram. У підписі до відео зірка "Кріпосної" розповіла, що для неї означає кохання та романтика. "Для мене романтика - це не тільки милуватися разом з Сашком заходом на узбережжі, а й робити прості побутові справи, дізнаючись один одного все краще", - каже Ксенія.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ксенія Мішина (@ misha.k.ua)


Мішина також поділилася з дописувачами своїм простим рецептом, як цієї весни додати в своє життя ковток свіжих емоцій. Акторка радить почати свій день з посмішки та відправити коханій людині повідомлення з зізнанням у почуттях.

"Давайте у коментарях ділитися своїми прикладами романтики - хто любить пити разом трав'яний чай біля телевізора? Або може кататися по нічному місту? Пишіть свої романтичні ідеї! Давайте забарвимо цю весну вібраціями кохання та натхнення!", - запропонувала Ксенія.

  • Раніше Ксенія Мішина розповіла про сімейні традиції з Олександром Еллертом. Після проекту "Холостячка" акторка та комік стали жити разом і обіцяють незабаром порадувати новинами про весілля.
  • Читайте також на theLime, де Мішина та Еллерт провели свою зимову відпустку. На відпочинок пара вирушила з дітьми від минулих стосунків: 8-річним сином Ксенії Платоном та 12-річною дочкою Олександра Елею.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Мене дістало: Марія Яремчук підтвердила, що стала мамою і звернулася до журналістів

Марія Яремчук вперше прокоментувала народження дитини та відреагувала на чутки, що батьком її сина є Олександр Пономарьов

Старша за всіх наших дітей: Тімур Мірошниченко розповів про доньку, яку вони вдочерили

Тімур Мірошниченко розповів про усиновлення дівчинки Ангеліни і як сестру прийняли інші діти

Уламки впали біля нас: дружина Анатолія Анатоліча показала наслідки російської атаки на Київ

Український телеведучий Анатолій Анатоліч з дружиною і маленьким сином, а також Фагот з ТНМК ледь не постраждали від ракетної атаки росіян 30 червня