Лайм

"Квартал 95" за рік приніс Олені Зеленській мільйони гривень: чим заробляє перша леді

Олена Зеленська продовжує працювати з акторами студії

Обійнявши посаду першої леді України, Олена Зеленська не знаходить часу для повноцінної зайнятості в студії "Квартал 95", де раніше працювала над сценаріями. Проте в своєму останньому інтерв'ю, в грудні 2020-го року, дружина президента не приховувала, що продовжує працювати з колегами-гумористами.

Декларація глави держави, оприлюднена на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції,свідчить про те, що рік роботи в "Кварталі 95" приніс Олені Зеленській 952 900 гривень. Ще 2,4 млн гривень перша леді отримала за надання в оренду власності.

Фото: Instagram / @olenazelenska_official

"Квартал 95" Олена Зеленська називає своєю "другою родиною". За словами першої леді, протягом майже 20 років вона вкладала в студію дуже багато сил та часу, тому не готова покинути колег.

"Намагаюся поєднувати [обов'язки першої леді та роботу в "Кварталі 95"]. Звичайно, на "Квартал" йде значно менше часу, але вони мене розуміють, відпускають, підтримують, - зазначала Зеленська в згаданому вище інтерв'ю. - Я не працюю зараз над проектом "Вечірній квартал". І часу немає, і з морально-етичної точки зору я не хочу на них впливати. Це сатира, вони повинні бути вільні. Ми залишилися друзями, я можу порадити, якщо мене щось запитають, але намагаюся сама не лізти".

В цілому ж доходи президента Володимира Зеленського та членів його родини за 2020 рік склали понад 22 млн гривень. Згідно з декларацією, Зеленський отримав 336 тисяч гривень зарплати та понад 4,6 млн гривень роялті (авторських винагород) від студії "Квартал 95". Понад 13 млн гривень родина гаранта від продажу нерухомого майна та земельної ділянки в Іванковичах.

Найцікавіші історії та новини тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil