Лайм

Влад Яма та його дружина розповіли про паузу у стосунках: що стало причиною

Розлука тривала близько двох місяців

Влад Яма та Ліліана - одна з найміцніших та зразкових пар українського шоу-бізнесу, але так було не завжди. У житті двох був момент, коли вони ледь не розійшлися. Через два роки роману закохані зіткнулися з кризою у стосунках і вирішили поставити кохання на паузу.

Про це подружжя відверто розповіли в програмі "Життя відоміх людей". За словами пари, причиною тимчасового розриву стали ревнощі, непорозуміння й маса претензій один до одного. "Був такий глухий кут, але треба було рухатися далі, а разом не виходило", - говорить Ліліана. Взяти паузу у стосунках запропонував Влад, хоча тоді йому здавалося, що це було обопільне рішення.

Влад Яма з дружиною Ліліаною Фото: instagram.com/liliya_yama

Розлука тривала близько двох місяців. Хореограф зізнається, що спочатку йому подобався статус холостяка, але потім став дуже сумувати. "Дійшло до того, що я міг їхати в авто, згадати Лілію, поплакати на світлофорі та їхати далі", - згадує Яма.

Тоді Влад став дзвонити коханій, але вона не брала трубку. Ліліана в той момент перебувала на заробітках за кордоном, куди втекла від думок про бойфренда. Хореограф впевнений, що стратегія дівчини була правильною, йому важливо було домогтися її уваги знову.

Зрештою пара помирилася і з тих пір не розлучається. Ось тільки з одруженням Влад не поспішав. Спочатку танцюрист вважав, що він ще занадто молодий, щоб ставати чоловіком, а потім боявся втратити увагу шанувальниць.

Пропозиція відбулася тільки через 7 років стосунків. У вересні 2015 року Влад та Ліліана зіграли весілля, а через рік у них народився первісток - син Леон.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші