Лайм

Настя Каменських в бікіні показала фото з Мексики, але її купальник оцінили не всі

Співачка не втомлюється епатувати публіку відвертими фото

Настя Каменських вирушила до Мексики на зйомки реаліті-шоу "Девочки рулят" і ділиться з шанувальниками спокусливими фото з жаркої країни.

Фото: https://www.instagram.com/kamenskux/

33-річна співачка позувала в душі з видом на сад, і фото її стрункої фігури в купальнику за кілька годин зібрало понад 139 тисяч лайків в Instagram. Однак знайшлися у бікіні Каменських і хейтери, які загатили коментарі критикою. Їм знімок зірки видався надто відвертим, а дизайн купальника - невдалим.

"Соромлюся запитати, для чого це фото?" - пишуть вони. - "Занадто вже! Що ще їй залишилося показати?" "Купальник жахливий, підкреслює всі недоліки фігури".

Раніше Настя Каменських розповіла, що її реаліті-шоу буде присвячене перезавантаженню після важкого 2020 року. На відпочинок і зйомки в Мексику співачка вирушила разом із мамою Лідією і подругою Ганною Андрійчук-Завгородньою.

Фото: https://www.instagram.com/kamenskux/

"Для всіх нас і особисто для мене рік виявився дуже складним. Стільки подій, стільки нових непростих завдань. Стільки труднощів і втрат. Тримати в собі все це стало занадто важко. І я зрозуміла, що треба щось міняти. Кардинально змінити обстановку і перезавантажитися", - розповіла Каменських, запросивши фанатів зазирнути за лаштунки зіркового життя.

  • Раніше Настя Каменських представила кліп "Девочки рулят", в якому знялися Леся Нікітюк і Даша Астаф'єва. Своє нове відео співачка зробила веселим, легким і по-справжньому дівочим.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші