Лайм

Переможниця конкурсу краси втратила корону через танці в TikTok

Людей розлютив тверкінг дівчини

"Міс Папуа-Нова Гвінея" позбавили корони після того, як вона поділилася на TikTok відео з тверкінгом. 25-річна Люсі Майно, яка також була капітаном жіночої футбольної команди країни, зіштовхнулася з цькуванням в інтернеті, пише The Guardian.

Фото: facebook.com/Miss-PNG-Lucy-Maino-2019-101315891219143/

Хоча Майно видалила відео з танцями, критики заявили, що вона не може бути "зразком для наслідування". Через скандал дівчину звільнили від обов'язків, пов'язаних із перемогою на конкурсі: вона виконувала роль культурного посла країни і захисника інтересів жінок.

У комітеті конкурсу краси розповіли, що їхня мета - просувати "культурну спадщину і традиційні цінності", і тверкінг Майно не відповідає цим принципам.

Колишня "Міс Папуа-Нова Гвінея" заявила, що інцидент продемонстрував глибоко вкорінене женоненависництво в країні. "Я впевнена, що якби громадський діяч чоловічої статі зробив TikTok, ми б усі посміялися над ним або навіть похвалили його", - сказала вона.

  • Раніше у переможниці конкурсу "Місіс Шрі-Ланка" на сцені зірвали корону через проблеми в особистому житті. Колишня королева краси вирішила віддати титул іншій учасниці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil