Лайм

Ксенія Мішина показала будинок, в якому колись жила, і це далеко не люкс

Актриса не завжди могла дозволити собі стильні апартаменти

Канал "1+1" готує фільм про Ксенію Мішину, і українська актриса показала в Instagram будинок, в якому жила в Києві. Виявилося, що героїні шоу "Холостячка" доводилося жити далеко не в гламурних умовах.

"Зараз знімається біографічний фільм про мене, і ми їздимо різними локаціями мого минулого, де я згадую моменти і про них розповідаю. І сьогодні нам вдалося потрапити на територію будинку, в якому я раніше жила, - розповіла зірка серіалу "Кріпосна", показавши стару халупу. - Я відчула неймовірний спектр приємних емоцій. Незважаючи на те, що житуха тоді була нелегкою і несолодкою, я відчула дійсно найприємніші спогади. До мене прийшов інсайт, що все, що не робиться, робиться тільки для тебе, і наближає тебе до власного щастя. Ти тільки маєш це приймати і насолоджуватися цим життям".

Фото: instagram.com/misha.k.ua/

Мішина не розповіла, в який період життя їй довелося жити в старому будиночку, але 31-річна уродженка Севастополя після закінчення школи переїхала до Києва, де вчилася на акторському факультеті національного університету театру, кіно і телебачення ім. Карпенко-Карого. Актриса почала зніматися в кіно лише в 2014 році, а професійний успіх прийшов до неї в 2019 році після ролі головної антагоністки в серіалі "Кріпосна".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття