Лайм

Настя Каменських презентувала своє реаліті "Дівчата рулять" - загляніть за лаштунки зіркового життя співачки

На глядачів чекає 10-ти серій, наповнених пригодами, труднощами та одкровеннями

Настя Каменських запустила власне реаліті-шоу "Дівчата рулять", події якого розгортаються в одному з найкрасивіших куточків світу - мексиканському місті Тулум.

Перша серія реаліті вже опублікована на офіційному YouTube-каналі співачки. У цьому епізоді можна побачити, як NK розповідає мамі та подругам, що вони летять до Мексики та реакцію Потапа на те, що його зіркова дружина їде без нього. Також глядачі дізнаються, що Настя пережила напередодні і як проходила підготовка до поїздки.

У Мексику співачка відправилася з мамою Лідією, найкращою подругою Анею Завгороднєю іта дівчатами з її колективу. Кожна з дівчат зважилася на цю поїздку, щоб відновитися після важкого 2020 року і наповнити себе новою енергією.

Каменських зізналася, що в цій поїздці була маса несподіванок та багато що пішло не за планом.

"Поспішні збори, підготовка, зйомка, жорсткий графік, віддалена робота, сюрпризи (не завжди приємні). Льоша теж переглянув свої робочі плани, щоб бути ближче до мене, - ділиться Настя в Instagram. - Але так як я хотіла зробити дівоче перезавантаження, він звичайно ж дав нам можливість побути на віллі нашим girls club і зробити все, що нам було так важливо. І умова бути на відстані, хоч і на одному континенті, давалася непросто. Як і мені! Загалом, багато що пішло не за планом, але результат мені дуже подобається. Сподіваюся, сподобається і вам!".

Фото: instagram.com/kamenskux

  • Реаліті "Дівчата рулять" складається з 10 серій. В одному з випусків співачка розповість про свій досвід позбавлення від панічних атак. Нещодавно Настя вперше зіткнулася з нападом важкої тривоги.
  • Раніше Настя Каменських представила кліп "Дівчата рулять", в якому знялися Леся Ніикітюк та Даша Астаф'єва. Своє нове відео співачка зробила веселим, легким та по-справжньому дівочим.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024