Лайм

Маколей Калкін вперше став батьком - дитину назвали на честь покійної сестри актора

Зірка "Сам удома" щасливий у новому статусі

40-річний Маколей Калкін, зірка різдвяної комедії "Сам удома" вперше став татом. Первістка акторові народила його 33-річна кохана, американська акторка азіатського походження Бренда Сонг.

Як пише People, у пари народився син. Хлопчик з'явився на світ ще 5 квітня у Лос-Анджелесі, проте відомо про це стало тільки зараз. Малюкові дали ім'я Дакота на честь покійної сестри Калкіна, яка померла у 2008 році у віці 29 років, після того як її збила машина.

Бренда Сонг та Маколей Калкін Фото: instagram.com/esquire

Зіркові батьки вже прокоментували народження сина, зазначивши, що вони неймовірно щасливі. "Ми дуже раді", - сказали новоспечені мама й тато журналу Esquire, на обкладинці якого позували минулого року.

Пара познайомилася кілька років тому на зйомках фільму "Мальчишник в Таиланде" і незабаром почала зустрічатися. В одному з інтерв'ю Калкін зізнався, що хотів би створити сім'ю з Сонг, а Бренда відзначала, що вона дуже щаслива поруч з Маколеєм. Пара обожнює тварин, в їхньому будинку проживає три кішки, кілька рибок, собака породи сіба-іну та папуга.

  • Влітку минулого року Маколею Калкіну, який зіграв Кевіна МакКалістера у комедіях "Сам удома" та "Сам удома-2" виповнилося 40 років. У свій день народження актор здорово потроллив фоловерів у соцмережі.
  • Режисер "Американської історії жахів" показав Маколея Калкіна на зйомках 10 сезону. На знімку зірка комедії "Сам удома" позує з колегою Леслі Гроссман.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil