Лайм

Пара маленьких собак вигнала ведмедя з дому і врятувала сплячу власницю: відео

Жінка безтурботно заснула з відкритими дверима

Хоча тер'єри не вписуються у стереотипне уявлення про страшних собак, вони можуть налякати навіть дорослого ведмедя. Камери спостереження в каліфорнійському будинку зафіксували, як двоє дзвінкоголосих малюків прогнали незваного гостя, поки господиня солодко спала після обіду.

Діді Мюллер дрімала в спальні зі своїми вихованцями, коли вони раптово зірвалися з місця, голосно гавкаючи. Жінка не поспішала вставати, і не помилилася: до неї в будинок через відкриті двері зайшов бурий ведмідь. Клишоногий гість якраз оглядався в кухні, коли дві маленькі собаки прогнали його геть.

Користувачі мережі захоплюються відвагою захисників дому. "Справа не в розмірі собаки в бійці, а в розмірі бійки в собаці. У мене є тер'єри, вони божевільні і безстрашні", - пишуть в коментарях на YouTube.

Інші відзначили, як нерозважливо було заснути з відкритими дверима. "Я живу не так далеко, тому щиро здивований, що ви відчуваєте себе комфортно, залишаючи двері широко відкритими. І не через ведмедів". "Відкриті кухонні двері? Замість ведмедя могла зайти пума".

  • У США ведмедиця створила пробку, намагаючись перевести ведмежат через дорогу, і багато батьків впізнають у ній себе. Люди в усьому світі співчувають турботливій мамі чотирьох неслухняних малюків.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття