Лайм

Переможець "Голосу країни" Роман Сасанчин присвятив зворушливу пісню тяжкохворій мамі

Юний співак написав особливу композицію

19-річний переможець вокальних шоу "Голос. Діти" та "Голос країни-10" Роман Сасанчин випустив авторську пісню "Мамо", яку присвятив своїй найріднішій людині - мамі. 16 квітня жінці виповнилося 57 років, але свій день народження вона зустріла у лікарні, де знаходиться з тяжким перебігом коронавірусу.

Люблячий син побажав мамі міцного здоров'я та швидкого одужання. "Нехай Ісусик, матінка Божа тебе завжди оберігають від усього поганого! Нехай на твоєму ніжному личку ніколи не зникає посмішка! Будь завжди здоровенькою та щасливою. Знай, що ми тебе дуже сильно любимо та чекаємо на тебе вдома", - написав Сасанчін в Instagram.

Фоловери Романа написали, що їх зворушила чуттєва композиція. Вони приєдналися та привітань та побажаннь якнайшвидшого одужання. "До мурашок. Мамі міцного здоров'я", "Так зворушливо", "Дуже красиво, здоров'я твоїй мамі", "Дуже ніжна пісня, нехай швидше видужує", "Браво Ромчик! Ти найкращий і вдячний, мамин син", - пишуть коментатори.

  • Раніше Сасанчин публічно просив про фінансову допомогу у зв'язку з тяжким перебігом коронавірусу у його мами Євдокії: жінка перебуває у реанімації у важкому стані.
  • Пізніше 19-річний хлопець розповів про здоров'я мами та подякував своїй коханій дівчині Ані, яка допомагає йому доглядати за нею.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також