Лайм

Шоу "Україна має талант" повертається до ефіру - яким буде новий сезон

Подарунок українцям до 30-річчя незалежності України

Телеканал СТБ оголосив про повернення шоу талантів "Україна має талант", яке пішло з телеекранів у 2018 році. Прем'єра нового сезону відбудеться вже цієї осені.

Автори обіцяють, що новий сезон буде особливим та інноваційним. Україна вперше побачить унікальні номери, у яких використані новітні технології. Глядачі побачать неймовірні, іноді шокуючи таланти, легендарні повернення улюблених героїв та нові імена. А у фіналі разом з членами журі традиційно оберуть переможця. Хто займе крісла за суддівським столом - поки невідомо.

Фото: канал СТБ

У минулих сезонах беззмінними суддями проекту були Слава Фролова та Ігор Кондратюк. Також членами журі у різний час ставали танцюрист та хореограф Влад Яма, ресторатор та суддя кулінарного шоу "МастерШеф" Ектор Хіменес-Браво, український боксер В'ячеслав Узєлков та фронтмен гурту DZIDZIO Михайло Хома.

"Україна має талант" - це легендарне шоу, неодноразово відзначене професійними телевізійними преміями. Це улюблений і найбільш народний проект, який восени знову подарує людям справжню атмосферу свята, віри у себе та свою країну", - зазначила керуючий директор СТБ Людмила Семчук.

  • У 2010 році у шоу "Україна має талант" перемогла незряча дівчина з Полтави Олена Ковтун. theLime вирішив згадати історію співачки та з'ясувати, чим вона займається сьогодні.
  • Читайте також на theLime, як і чим сьогодні живе зірка проектів "Х-фактор" та "Україна має талант" білоруський співак Євген Літвінкович.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа