Лайм

Ветерану показали анімаційне фото його молодої дружини, і він розплакався - відео миліше сьогодні вже не буде

Просто постежте за реакцією дідуся

Користувачка TikTok МакКейла Ларсон веде аккаунт, присвячений життю її дідуся, 98-річного ветерана Другої світової Джейка Ларсона. Дівчина подарувала йому відповідний нік - storytimewthpapajake.

Нещодавно МакКейла опублікувала відео, в якому показала реакцію дідуся на фотографію її молодий бабусі, анімованої за допомогою штучного інтелекту. Дівчина на чорно-білому фото ожила, закліпала, стала посміхатися і озиратися по сторонах. У цей момент старий не зміг стримати сліз.

Фото: TikTok / @storytimewithpapajake

"Боже мій, вона ніби жива. Подивися на її посмішку, я повірити не можу! - закричав він і потягнувся витирати сльози. - Ми були одружені 75 років. І я досі кохаю її".





Зворушливе відео стало вірусним у соцмережах, і тільки в TikTok зібрало понад 9 млн переглядів. Нічого зворушливішого сьогодні вам вже не знайти.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа