Лайм

Потап, Сергій Бабкін, Юлія Саніна та інші артисти вшанували пам'ять жертв Чорнобиля треком "Вальс 86"

З моменту однієї з найбільших техногенних катастроф в історії людства минуло 35 років

26 квітня українці вшановують пам'ять жертв аварії на Чорнобильській АЕС - з моменту однієї з найбільших техногенних катастроф в історії людства минуло 35 років. До цього дня українські артисти на чолі з продюсером Олексієм Потапенком (Потап) записали трек "Вальс 86", який також приурочили до річниці.

До запису треку приєдналися музикант Сергій Бабкін, лідер гурту "Антитіла" Тарас Тополя, співачки Dorofeeva, Alina Pash, солістка The Hardkiss Юлія Саніна та учасники гурту MOZGI. Запис презентували на каналі MOZGI Entertainment в YouTube.

В описі ролика також зазначається, що ініціатором запису виступили представники Міністерства культури та інформаційної політики України. Текст пісні "Вальс 86" написали Потап, Alina Pash, Володимир та Інга Кагарлик.

  • Український фотокореспондент Ігор Костін був одним з перших, хто 35 років тому, в квітні 1986-го року, знімав зруйнований реактор ЧАЕС. Роком пізніше він отримав найпрестижнішу премію в галузі фотожурналістики - World Press Photo, посівши перше місце в категорії "Наука й технології". Згадуємо сьогодні роботи фотографа.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз співак Олександр Павлік: старший син Віктора Павліка виїхав з України

Син Віктора Павліка Олександр живе у США разом із сином - в іншій країні чоловік займається музикою - що відомо про його життя

6 млн грн за півтори години: Дорофєєва і Лебіга вразили масштабним збором для "Азову" і Чернігова

Надя Дорофєєва і блогер Міша Лебіга випустили спільну пісню і зібрали 6 млн грн для Азову та постраждалих Чернігова

Називав Америку своїм домом: принц Гаррі розсекретив плани отримати нове громадянство

Принц Гаррі повідомив про плани отримати громадянство США - у документах герцог Сассекський вказав зміну місця проживання