Лайм

Кейт Міддлтон та принц Вільям показали нові фото на честь 10-ї річниці весілля

10 років тому пара стала сім'єю

Рівно 10 років тому, 29 квітня, принц Вільям та Кейт Міддлтон стали чоловіком та дружиною. На честь річниці весілля герцог та герцогиня Кембриджські поділилися новими фотографіями, зробленими біля Кенсінгтонського палацу.

Знімки з'явилися на офіційній сторінці королівської пари в Instagram, і на них подружжя виглядають радісними та щасливими. Кадри були зроблені цього тижня британським фотографом Крісом Флойдом.

Принц Вільям з дружиною Кейт Міддлтон Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Він розповів, що недавно вперше потрапив до Кембриджу, де йому пощастило познімати Кейт і Вільяма.

"Нещодавно я вперше в житті відвідав Кембридж. В той же день за дивним збігом мене попросили сфотографувати герцога і герцогиню Кембриджських на їх десяту річницю весілля. Було дуже приємно провести з ними час у Кенсингтонському палаці, тим більше що герцогиня досить захоплений фотограф. З річницею! ", - написав фотограф у себе на сторінці.

Герцог та герцогиня Кембриджські Фото: instagram.com/kensingtonroyal

Для романтичної фотосесії герцогиня вибрала легку сукню небесно-блакитного відтінку, а онук Єлизавети II був одягнений в темно-сині штани та джемпер схожого відтінку.

Весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон відбулося 29 квітня 2011 року. В той день у Великобританії було оголошене державне свято, і близько мільйона британців вишикувалися вздовж маршруту між Вестмінстерським абатством та Букінгемським палацом, щоб подивитися на розкішну весільну процесію майбутнього спадкоємця престолу.

Під час церемонії Кетрін була одягнена в білу мереживну сукню британського дизайнера Сари Бертон, а її голову прикрашала тіара, що належить королеві. Принц Вільям, який має почесне звання полковника ірландської гвардії, був у парадній військовій формі, що відповідає цьому званню.

Весілля принца Вільяма та Кейт Міддлтон Фото: Getty Images

  • 23 квітня принцу Луї, молодшому синові Кейт Міддлтон та принца Вільяма, виповнилося три роки. Традиційно з нагоди дня народження королівська пара поділилася новим знімком іменинника.
  • Раніше Кейт Міддлтон та принц Вільям зробили свій перший офіційний вихід у світ після похорону принца Філіпа, який відбувся 17 квітня. Для публічного виходу подружжя обрало темні кольори на знак триваючої в їхній родині жалоби.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа

Nemo перемогли на "Євробаченні-2024": про що їхня пісня The Code

Співак Немо зі Швейцарії виграли "Євробачення-2024" - текст пісні The Code, яка принесла їм перемогу