Лайм

Зірка "Гри престолів" таємно стала мамою - про це дізналися лише за кілька місяців

Наталі Дормер народила дочку

Наталі Дормер, яка зіграла Маргері Тірелл у "Грі престолів", вперше стала мамою. 39-річна актриса народила дочку від актора Девіда Оукса, відомого за серіалом "Борджіа". Пара стала батьками у січні, але про поповнення розповіла лише через три місяці.

Фото: Наталі Дормер в ролі Маргері Тірелл у серіалі "Гра престолів"

"Це ідеальне заняття під час пандемії - завагітніти і народити дитину, - сказав Дормер у подкасті That's After Life. - Ймовірно, через 30 років вона буде сидіти в барі на побаченні і говорити: Так, я COVID-дитина". Я думаю, буде багато COVID-дітей, тому що чим іще людям займатися?"

Наталі Дормер і Девід Оукс познайомилися під час роботи над театральною постановкою "Венери в хутрі" у 2019 році. Актриса зізналася, що материнство повністю змінило її життя.

"Люди кажуть, що з дітьми ви зміните своє життя, ваші цінності зміняться. А потім у вас з'являється дитина, і ви розумієте - вау, це дійсно повністю змінює об'єктив, - сказала Дормер. - Вона - абсолютна радість, але я ніколи більше не буду скаржитися на час зйомок, тому що позбавлення сну - це зовсім інше".

  • Також на карантині батьками стали колеги Дормер по "Грі престолів" - Кіт Герінґтон і Роуз Леслі. Виконавиця ролі рудоволосої Ігрітт народила хлопчика від Джона Сноу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil