Лайм

Екс-учасниця "Холостяка" знялася у новому сезоні серіалу "Кріпосна": фото

На проектах про кохання дівчина не зупинилася

Колишня учасниця 11 сезону шоу "Холостяк" Надін Медведчук стала частиною 3 сезону костюмованої драми "Кріпосна". Блогер знялася в одному з епізодів серіалу, примірявши сукню 1856-го року.

Про це дівчина розповіла на своїй сторінці в Instagram і показала кілька кадрів зі знімального майданчика. Надін знімалася у багатьох телевізійних проектах, але цей, за її словами, наймасштабніший. Завдяки зйомкам у серіалі вона відчула себе справжньою принцесою.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Nadin Medvedchuk Холостяк 11 (@ nadin5_)


"Затамовую подих від атмосфери, звуків оркестру та вишуканості в деталях! Погляди та манери акторів в перервах між зйомками зовсім незмінні - для мене це було незвично, наскільки професійно всі входять в роль", - поділилася Надін.

"Чесно скажу, настільки мені сподобалась атмосфера та рівень зйомок, що поставила собі ціль - знятись в головній ролі серіалу, який створює StarLight Films протягом наступних 3-х років", - додала блогер.

На шоу "Холостяк" Надін протрималася всього три тижні. Михайло Залівако вирішив, що дівчина ходить по проектам не для стосунків, а заради публічності, тому відправив її додому. До участі у реаліті Медведчук була учасницею "Одруження наосліп". На проекті дівчина публічно вийшла заміж за спортсмена та чемпіона світу з бойового самбо Славу, проте стосунки пари не склалися.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Nadin Medvedchuk Холостяк 11 (@ nadin5_)


  • Раніше Надін розповіла, чому вона шукає кохання на шоу, а не в реальному житті. На думку блогера, на телепроекти ходять чоловіки тільки з серйозними намірами, і якщо вона покохає одного з них, то напевно побудує з ним міцну сім'ю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Письменник Станіслав Асєєв розповів про поранення на фронті і показав уламок, який витягли лікарі

Український письменник та журналіст Станіслав Асєєв, який служить у ЗСУ, отримав осколкове поранення на фронті

Український комік Андрій Лузан у прямому ефірі заявив про свою мобілізацію

Український комік і автор YouTube-каналу "Леві на джипі" Андрій Лузан заявив, що 6 липня мобілізується у ЗСУ

На Каньє Веста поскаржилися в генпрокуратуру РФ через рядки про Україну

Російські активісти звернулися до генпрокуратури РФ із закликом не допускати репера Каньє Веста на територію країни-терористки