Лайм

Ця правда має звучати: Оля Полякова заявила, що Костянтин Меладзе пропонував їй інтим в обмін на кар'єру

Співачка заступилася за свою колегу

Днями Ані Лорак заявила, що продюсер Костянтин Меладзе пропонував їй особисті стосунки в обмін на просування кар'єри, через що співачка зазнала критики з боку багатьох артистів. Тоді як Оля Полякова повірила колезі, адже колись і сама зіткнулася з тим же.

"Ані натрапила на хейт та осуд від зіркових колег про те, що це брехня. Я хочу заявити, що я їй вірю і думаю, що вона говорить правду. Тільки тому, що я сама отримувала таку пропозицію від цієї ж людини, - заявила Полякова в Instagram. - Тема харассмента у нашому суспільстві не вважається чимось засуджучим. Це якась норма: запропонував чоловік жінці інтим за якісь просування - молодець".

Оля Полякова Фото: instagram.com/polyakovamusic

У своєму відеозверненні співачка закликала Ані Лорак не виправдовуватися ні перед ким і дозволити правді звучати, щоб допомогти іншим боротися з домаганнями.

"Ти нікому нічого не винна, - звернулася Полякова до Лорак. - Ти просто маєш право сказати правду, а правда ця повинна звучати, тому що, замовчуючи, ми заохочуємо таку поведінку чоловіків. Ми будемо знову і знову отримувати непристойні пропозиції за просування у кар'єрі. Ця правда має звучати, щоб уберегти наших дівчаток у майбутньому від харассмента".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Оля Полякова (@polyakovamusic)


На одкровення Полякової вже відреагували деякі зірки. "Оля, ти молодець", - написала Маша Єфросиніна. Залишив коментар під постом співачки і Віталій Козловський: "Оля, я тебе люблю".

Ані Лорак у програмі "Доля людини" на прокремлівському каналі "Росія 1" розповіла, що одного разу Костянтин Меладзе запропонував їй співпрацю, умови якої її не влаштували.

"Сталося те, що Костя, я думаю, десь відчував до мене симпатію. Будь я іншою людиною, можливо, моє життя пішло б по злітній смузі. І той шлях розвитку, який він мені пропонував, мені не підійшов. Скажімо так, ці умови перебували в особистій площині. Ми дорослі люди, ми всі розуміємо. Це той момент, коли ти повинен вирішити, на що ти повинен піти заради популярності", - заявила Лорак в інтерв'ю.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як склалося особисте життя Іраклі Макацарії, який шукав кохання на шоу "Холостяк"

Бізнесмен Іраклі Макацарія здобув популярність завдяки шоу Холостяк. Наразі він з сім'єю живе в Грузії

Живемо в інші часи: Марічка Падалко розповіла про 17-річного сина, який освоює військову навичку

Син Марічки Падалко і Єгора Соболєва у 17 років освоює військову навичку - хлопець вчиться збирати fpv-дрони, щоб допомогти батьку на фронті

Які вишиванки вибрали Володимир і Олена Зеленські у свято: що означають символи

Що означають символи на вишиванці Володимира Зеленського та Олени Зеленської, в яких вони привітали українців з Днем вишиванки 2024