Лайм

Меган Маркл оголосила про вихід своєї першої книги - про що вона

Дитяча книга "Лавка" вийде в червні напередодні Дня батька

Меган Маркл стала письменницею, і її перша дитяча книжка "Лавка" вийде 8 червня. People пише, що історія досліджує "стосунки між батьками і синами з усіх верств суспільства".

Фото: Getty Images

У прес-релізі американського видавництва Random House Children's Books Меган пояснила, що книга тісно пов'язана з її власною родиною.

""Лавка" народилася як вірш, який я написала для свого чоловіка в День батька, через місяць після народження Арчі, - сказала вона. - Вірш став цією історією. Я сподіваюся, що "Лавка" знайде відгук у кожній родині, так само, як і в моїй".

Фото: RANDOM HOUSE BOOKS FOR YOUNG READERS

День батька в Україні та світі відзначають у третю неділю червня. У 2021 року він випадає на 21 число.

У прес-релізі Меган описується як "мати, дружина, феміністка і активістка" яка "зараз живе у своєму рідному штаті Каліфорнія з сім'єю, двома собаками і зростаючим стадом курей".

На обкладинці книги, ілюстрації для якої зробив художник Крістіан Робінсон, зображена лавка під деревом, а поруч - курчата. На одній зі сторінок можна побачити рудоволосого батька у військовій формі, який піднімає щасливого хлопчика, а мати з більш темною шкірою дивиться на них із вікна. Гаррі - ветеран армії, він служив в Афганістані авіаційним навідником і отримав звання майора армії Великобританії.

Фото: RANDOM HOUSE BOOKS FOR YOUNG READERS

Меган - не перша дитяча письменниця в королівській родині. У 1980 році принц Чарльз опублікував книгу "Старий із Лохнагара" про чоловіка, який живе в скелях біля королівського маєтку Балморал у Шотландії. Також письменством займається Сара Фергюсон - колишня дружина принца Ендрю, другого сина королеви Єлизавети і принца Філіпа.

  • Меган Маркл і принц Гаррі готуються стати батьками вдруге. Про вагітність королівська пара оголосила через 8 місяців після викидня, який трапився у 39-річної герцогині Сассекської. Вони поділилися милою фотографією, на якій принц з любов'ю дивиться на дружину, а вона акуратно притримує живіт.

Найцікавіші історії та новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували