Лайм

Сергій Бабкін познайомив фанів зі своїм молодшим сином та показав його обличчя: кумедне фото

Хлопчика назвали копією тата

Український музикант Сергій Бабкін вперше показав обличчя свого молодшого сина Єлисея, якому в червні виповниться два роки. До цього батьки показували хлопчика тільки зі спини.

Артист опублікував в Instagram забавне фото з дитиною, на якому вони обидва кривляються. "Лис", - коротко прокоментував публікацію співак - так Єлисея ласкаво називають в сім'ї.

Сергій Бабкін з сином Єлисеєм Фото: instagram.com/babkin_official

На знімок тут же відреагували шанувальники музиканта, які з нетерпінням чекали, коли зможуть розглянути хлопчика. "Так ось він який", "Ого, ну нарешті", "Приємно познайомитися, Єлисей Сергійович", "Привіт, Єлисей".

У коментарях відзначили, що малюк неймовірно схожий на свого зіркового тата: "Ого, яка схожість", "Копія тата", "Так схожий на тата", "Батькова копія", "Весь в батька", "Сніжана відксерили Сергія", "Ого, дуже схожий", "Маленький Бабкін".

Єлисей - друга спільна дитина зіркової пари. Ім'я хлопчикові подружжя обрало ще задовго до його появи на світ - воно прийшло Сніжані уві сні.

Бабкіни також виховують доньку Веселіну та сина Артура, якого танцівниця народила від колишнього чоловіка. Від першого шлюбу у Сергія є син Ілля. Юнак живе в Канаді разом з мамою та її чоловіком, якого називає батьком.

Сергій Бабкін з сім'єю Фото: instagram.com/babkin_official

  • Раніше Сергій і Сніжана Бабкін дали скандальне інтерв'ю про зради музиканта. Пізніше Бабкін пояснив, чому не зберігав вірність коханій жінці.
  • Взимку Сергію Бабкіну довелося зробити операцію на очах через рідкісну прогресуючоу хворобу. Артист розповів, скільки коштувало врятувати зір в Австрії.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про ветерана війни Терена, який став новим "Холостяком"

Головним героєм Холостяка 13 став військовослужбовець Олександр Терен Будько - що відомо про захисника, який втратив ноги

Сила надихає нас усіх: представник Латвії на "Євробаченні" зворушливо підтримав Україну

Представник Латвії на Євробаченні-2024 співак Dons заспівав українською пісню Teresa & Maria alyona alyona і Jerry Heil - відео

Любов через покоління: мережу розчулило фото хворого Брюса Вілліса з маленькою онучкою

Тяжкохворий Брюс Вілліс показався з маленькою онучкою Луеттою - який вигляд має 69-річний актор, який хворий на деменцію