Лайм

HBO показали перші кадри приквела "Гри престолів" - як виглядають герої серіалу "Дім Дракона"

Вихід серіалу очікується у 2022 році

HBO опублікував перші кадри приквела "Гри престолів" "Дім Дракона", прем'єра якого очікується у 2022 році. На фотографіях зображені ключові герої шоу: принцеса Рейніра Таргарієн (Емма Д'Арсі), принц Деймон Таргарієн (Метт Сміт), правиця короля Візеріса I Отто Хайтауер (Ріс Іванс), його дочка Алісент (Олівія Кук) і лорд Корліс Веларіон на прізвисько Морський змій (Стів Туссен).

Фото: twitter.com/HouseofDragon

Дія серіалу розгортається приблизно за 300 років до подій "Гри престолів". Він розповість про Дім Таргарієнів на піку їхньої величі, і шоу не обійдеться без класичної політичної інтриги. Крім того, фанати можуть розраховувати на екшен, адже після смерті Візеріса I у Вестеросі спалахує громадянська війна під назвою Танець драконів.

Фото: twitter.com/HouseofDragon

Фото: twitter.com/HouseofDragon

В основу "Дому Дракона" лягла книга Джорджа Мартіна "Полум'я і кров". Шоуранерами серіалу стали Райан Кондал і Мігель Сапочник, який зняв кілька ключових епізодів "Гри престолів", включаючи "Битву Бастардів" і "Довгу ніч".

  • HBO готує ще один приквел "Гри престолів". Читайте на theLime, що відомо про серіал "Історії про Дунка і Егга" , заснований на однойменній серії повістей Джорджа Мартіна.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil