Лайм

Ольга Сумська на честь річниці шлюбу показала рідкісні фото з весілля - як виглядала пара 25 років тому

Акторська пара прожила разом як чоловік та дружина вже 25 років

Зіркова пара Ольга Сумська та Віталій Борисюк відзначили срібне весілля. На честь 25-ї річниці акторка поділилася фотографіями, які раніше не публікувалися. На знімках подружжя зображені в день, коли сказали один одному "так".

Архівні знімки 54-річна артистка оприлюднила у своєму Instagram. У день свого весілля Ольга вибрала коротку білу сукню, поверх якогї вдягла довгий піджак. З аксесуарів вона вибрала прозорі рукавички, коротку фату-вуаль та сумочку в тон наряду. Борисюк вбрався у класичний костюм пісочного відтінку (для перегляду фото перегортайте вправо).


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Ольга Сумська (@olgasumska)


"25 років, як один день! 6 травня 1996 ми з Віталієм сказали один одному "так"! Як швидко пролетів час ... почуття тільки зміцнилися, а спогади бентежать душу... Дай Боже сил і натхнення, коханий, на довгі роки! Люблю! Дякую за романтичні подарунки!", - написала Сумська.

У коментарях посипалися привітання з побажаннями щастя та кохання, в тому числі й від колег. "Вітання! І довгих років подружнього життя! Многая сімейная літа вам з Віталієм Борисюком", - написав Андрій Джеджула. Катерина Бужинська додала: "Так тримати".

  • Раніше Ольга Сумська ніжно привітала молодшу дочку Анну з 19-річчям і поділилася серією архівних фото - на них сама іменинниця, її мати, бабуся Ганна Іванівна, батько Віталій Борисюк та старша сестра Антоніна Паперна (дочка Ольги Сумської від першого шлюбу).

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа