Лайм

Заборонений в Україні Моргенштерн вирішив "домогтися справедливості" і найняв у Києві адвоката

А тим часом квитки на концерти артиста так само продаються

Представники російського співака Моргенштерна (Алішера Валєєва), який потрапив до так званого чорного списку Мінкульту України та був змушений скасувати заплановані концерти, найняли в Києві адвоката. Він має намір "домогтися справедливості" для артиста. Тим часом, пише ТСН, в українських містах продовжують продавати квитки на шоу.

Фото: Instagram / @morgen_shtern

Адвокат Євген Пронін впевнений, що заборону на в'їзд до України Моргенштерну винесли "на підставі абсолютно картонних історій", так як артист не був в окупованому Росією Криму і не озвучив жодних політичних поглядів.

"Алішер хоче спочатку домогтися справедливості, а потім розглядати питання проведення концертної діяльності на території України, якщо це буде можливо", - вказав у розмові з журналістами Пронін.

Востаннє Моргенштерн, який вважає Володимира Путіна "красунчиком", гостював в Україні півтора роки тому, і тоді концерт в Одесі закінчився скандалом - на сцені епатажний артист висміяв оголошений в місті траур за загиблими в пожежі в одеському інституті.

  • Читайте також на theLime, як у Київському університеті культури вирішили розіграти квитки на концерт Моргенштерна, але самі ж студенти нагадали креативщикам про "заслуги" скандального співака в Україні.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували