Лайм

Ставки букмекерів на "Євробачення" сильно змінилися: Україна увійшла в десятку, а Мальта втратила лідерство

Як виглядають прогнози букмекерів за тиждень до початку конкурсу

У Роттердамі (Нідерланди) пройшли перші репетиції "Євробачення-2021", які суттєво вплинули на ставки букмекерів. Зокрема, представники України, гурт Go_A, яким до цього пророкували місце в двадцятці, вперше увійшли в десятку фаворитів конкурсу і зараз займають 9-те місце.

Ставки букмекерів (11 травня) Фото: eurovisionworld.com

Музиканти вилетіли до Роттердаму минулої суботи, а вже в неділю, 9 травня, вперше зіграли на сцені арени Ahoy. Go_A виконали конкурсну пісню SHUM, з якою виступлять на "Євробаченні" вже 18 числа - в першому півфіналі під номером 15.

Вперше за довгий час лідерство в таблиці прогнозів втратила представниця Мальти, співачка Destiny. Кілька тижнів поспіль букмекери пророкували її пісні Je Me Casse впевнену перемогу. Тепер же артистка займає другу сходинку, а новою фавориткою стала представниця Франції Barbara Pravi з піснею Voila.

В цілому ж, за станом на 11 травня, до трійки лідерів за прогнозами букмекерів на сайті Eurovision World входять Франція, Мальта та Швейцарія, п'ятірку закривають Італія та Ісландія, десятку - Болгарія, Кіпр, Литва, Україна та Швеція.

  • 65-й щорічний конкурс "Євробачення" відбудеться в заявлені раніше дати - 18, 20 та 22 травня. Конкурс буде проходити з глядачами, але при суворих правилах, які забезпечують здоров'я та безпеку глядачів, музикантів, преси та організаторів. До концертної зали допустять лише 3,5 тис. гостей з негативним тестом на Covid-19.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня