Лайм

Солістці Go_A стало зле перед репетицією "Євробачення" - у Роттердамі чекають результатів тесту на ковід

Гурт провів репетицію неповним складом

Солістка гурту Go_A Катерина Павленко не змогла вийти на чергову репетицію номера для "Євробачення" у Роттердамі через погане самопочуття, пише в Instagram "Суспільне". Згідно з протоколом, представниця України здала тест на Covid-19 і тепер чекає результатів. Учасники колективу провели репетицію неповним складом.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Євробачення (@ suspilne.eurovision)

Перша репетиція Go_A на сцені місцевої арени Ahoy відбулася минулими вихідними та істотно змінила прогнози букмекерів - Україна піднялася з 19-го місця на 9-е і тримається у десятці досі. Тільки в YouTube репетицію українців подивилися понад 500 тисяч користувачів.

На пісенний конкурс гурт Go_A вирушив з піснею SHUM, і, сподіваємося, виступить з нею e першому півфіналі вже 18 травня під номером 15.

  • 65-й щорічний конкурс "Євробачення" відбудеться у заявлені раніше дати - 18, 20 та 22 травня. Конкурс буде проходити з глядачами, але при суворих правилах, які забезпечують здоров'я та безпеку глядачів, музикантів, преси та організаторів. До концертної зали допустять лише 3,5 тис. гостей з негативним тестом на Covid-19.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Процедура продовжується: Тімур Мірошниченко розповів, на якому етапі друге усиновлення

Популярний український телеведучий Тімур Мірошниченко підтвердив, що зовсім скоро їхня родина побільшає – вони усиновлять ще одну дитину

20 років як тебе немає: Олександр Пономарьов у роковини смерті мами показав її фото

Відомий український співак Олександр Пономарьов показав у мережі рідкісне фото зі своєю молодою мамою, яка померла 20 років тому

Не все можна показувати: Даніель Салем поділився кадрами своєї небезпечної роботи на фронті

Український телеведучий та військовослужбовець Даніель Салем опублікував відео з фронту