Лайм

У Лондоні роздали премії Brit Awards 2021: головне про підсумки церемонії

Тріумф Дуа Липи та особлива категорія для Тейлор Свіфт

У ніч на 12 травня на лондонській арені O2 відбулася 41-а церемонія вручення музичних премій BRIT Awards 2021, яку ЗМІ назвали "ковтком свіжого повітря у постковідному світі". Вся справа в тому, що вечір пройшов в кращих традиціях престижного заходу і став одним з перших масових у Великобританії: пишна червона доріжка, виступи хітмейкерів накшталт Дуа Ліпи, The Weeknd, Coldplay, Rag'n'Bone Man та Елтона Джона, а головне - жива аудиторія, чотири з гаком тисячі глядачів, які отримали негативний тест на Covid-19 і змогли бути присутніми в залі.

За підсумками вечора кращим британським гуртом назвали Little Mix, нагороди сольного артиста та артистки отримали J Hus та Дуа Ліпа.

У міжнародній категорії кращою виконавицею стала співачка Біллі Айліш, виконавцем - The Weeknd, ім'я якого на американській премії Grammy цього року вирішили пропустити. Кращим міжнародним гуртом став Haim.

Кращим серед британських альбомів став другий студійник Дуа Ліпи Future Nostalgia, синглом - хіт Watermelon Sugar Гаррі Стайлза. Висхідною зіркою Великобританії назвали співачку Griff.

У категорії "Світова ікона" статуетка дісталася співачці Тейлор Свіфт - першій американці, яка перемогла в цій номінації.

  • BRIT Awards була заснована Британською асоціацією виробників фонограм і вручається з 1982 року. На сьогоднішній день премія є однією з найпрестижніших нагород в області поп-музики.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Після виїзду в України Потап показався в новій країні: де зараз перебуває репер

Український репер і продюсер Потап показав фото із Софії – столиця Болгарії – чим займається артист за кордоном

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту