Лайм

Хлопець похвалився автопілотом Tesla і потрапив до в'язниці - після звільнення він повторив трюк знову

Водій заявив, що не збирається зупинятися

Чоловік із Сан-Франциско розмістив у соцмережах відео, на якому проїхався на задньому сидінні Tesla, яка працювала на автопілоті. За свій трюк він потрапив до в'язниці на добу, а автомобіль тимчасово конфіскували: за правилами, водій має знаходитися за кермом, щоб в разі необхідності перехопити управління.

Фото: CHP - Golden Gate Division

Проблеми з законом не привели до тями 25-річного Парама Шарма. Відразу ж після звільнення він купив нову Tesla і повторив трюк. На інтерв'ю для новинного агентства KTVU він приїхав, сидячи на задньому сидінні авто, за кермом якого нікого не було.

Каліфорнійський дорожній патруль повідомив в Facebook, що хлопця повторно заарештували і помістили у в'язницю Санта-Рита за двома пунктами звинувачення у небезпечному водінні і непокору співробітнику служби безпеки. За гратами він провів ще одну добу.

Шарма виявився скандальним блогером, який в Instagram часто хвалився своїми грошима. Вже 6 липня він постане перед судом, який розгляне його поведінку. Сам порушник сказав журналістам, що продовжить їздити на задньому сидінні без водія за кермом, і до середини 2022 року всі будуть робити те ж саме.

Хоча автомобілі Tesla оснащені функцією автопілота, компанія і органи безпеки дорожнього руху застерігають від їх неправильного використання. "Автопілот - це практична система допомоги водієві, яка призначена для використання тільки з повністю уважним водієм. Вона не перетворює Tesla в безпілотний автомобіль", - йдеться на веб-сайті виробника електромобілів. Включаючи автопілот, водії повинні постійно тримати руки на кермі, зберігаючи контроль і відповідальність за автомобіль.

  • Виявляється, Tesla можна попросити "відкрити дупу" - власники дізналися про це вперше і щосили пиляють відео. Здається, ми знаємо, кому належить ця ідея.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші