Лайм

Дан Балан пояснився за "обман" та любовну історію з Тіною Кароль на "Голосі країни"

Галас навколо артистів з'явився ще у 2019 році

Днями продюсер шоу "Голос країни" Володимир Завадюк заявив, що роман Тіни Кароль та Дана Балана придумали заради рейтингів. Фанати вокального проекту повірили в історію кохання між тренерами, і тепер називають себе ошуканими. При цьому молдавський співак обманом це не вважає.

"Друзі, а в чому обман то? Ми ніколи не заявляли про якийсь зв'язок між нами, крім дружній. Те, що ви бачили в ефірах Голосу - це була щира симпатія, а далі люди самі додумували, самі придумали і самі вирішили, що був якийсь обман", - пояснюється артист в Instagram.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dan Balan (@danbalan)

"А те, що заявляв продюсер Голосу про "придуману історію", він мав на увазі, що спочатку він придумав ідею, що для шоу було б добре якщо у нас з'явився б "романтичний зв'язок" і підштовхував нас на це, а в кінцевому підсумку, насправді, вийшла щира симпатія, те, що всі і помітили в ефірах, без ніякого обману", - зазначив Балан.

Прояснити ситуацію вирішив і Володимир Завадюк. У своєму новому пості продюсер написав, що слова для його виступу були вибрані не дуже вдало, і спричинили чимало помилкових інтерпретацій. Тепер він стверджує, що не вигадував роман між Тіною та Даном, а просто помітив між артистами симпатію та показав її на екрані.

"У наших шоу важливе - душа та наявність "хімії" між тренерами. В тому і є завдання продюсера, щоб вчасно це помітити і показати. Я став свідком романтичної історії, яка розгорталася на моїх очах під час зйомок шоу "Голос країни" і в екранах багатомільйонної аудиторії телеглядачів. І не раз говорив, що помічав симпатію між Тіною і Даном", - написав Завадюк.

Продюсер вибачився перед Кароль та Баланом, та їх шанувальниками, яких могла образити "помилкова інтерпретація" його висловлювання.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Zavadiuk Volodymyr (@zavaduk)

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші