Лайм

Київський фестиваль UPark перенесли на 2022 рік - організатори оголосили перших учасників і новий формат

Фестиваль пройде двома етапами - в червні та в липні

Через пандемію ковіда організатори столичного фестивалю UPark вирішили перенести його на 2022 рік. Разом з цим на офіційній сторінці заходу вже з'явилася інформація про перших учасників майбутнього фестивалю та його новий формат.

UPark 2022 пройде двома етапами - в червні та липні. Серед учасників, які вже підтвердили приїзд до Києва, - гурти My Chemical Romance (червень), Gorillaz і Deftones (липень).

Наразі організатори також ведуть перемовини з представниками гурту Slipknot, а тим часом все придбані квитки на фестиваль 2021 року залишаються дійсними на 2022-й.

На це літо у програмі UPark були заявлені гурти Gorillaz, Deftones, My Chemical Romance, Sum 41, Royal Blood, The Offspring та інші.

  • Раніше з тих же причин перенесли і фестиваль Atlas Weekend 2021 за участю західних артистів. На це літо організатори знайшли йому "локальну" альтернативу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі