Лайм

Літня індіанка прокинулася за мить до кремації - її вважали померлою від Covid-19

Жінка почала плакати і шокувала родичів

76-річна Шакунтала Гайквад з Індії шокувала рідних, прокинувшись за кілька хвилин до власної кремації. Напередодні жінка важко захворіла коронавірусом, і її вважали померлою, пише Insider.

Масова кремація в Індії Фото: REUTERS / Danish Siddiqui

На початку травня у Шакунтали діагностували Covid-19, і коли 10 травня її стан погіршився, діти відвезли її в лікарню. Всі палати були заповнені, тому сім'ї довелося чекати вільного ліжка зовні. В цей час жінка втратила свідомість, і налякані родичі вирішили, що вона померла.

Сім'я відвезла жінку додому і почала готуватися до кремації. За мить до того, як її похоронні носилки підпалили, Гайквад відкрила очі і почала плакати. У супроводі поліції хвору доставили назад у лікарню для подальшого лікування. Її поточний стан невідомий.

Індія все ще переживає руйнівну хвилю коронавірусу. Кількість нових випадків і смертей зростає щодня, поки люди щосили намагаються знайти лікарняні ліжка і кисень. Зараз у країні зареєстровано більше 24 мільйонів випадків захворювання і більше 270 тисяч смертей, але реальні цифри можуть бути в 5-10 разів вище.

  • Молода мама знайшла у роті сина "дірку" і примчала до лікарні - проблему вирішили за 30 секунд. В паніці жінка вирішила, що у її дитини раптово з'явилася "вовча паща".

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil