Лайм

Біллі Портер зізнався, що ВІЛ-позитивний вже 14 років: Я жив із почуттям сорому довгий час

Актор дізнався про свій ВІЛ-статус в 2007 році

У відвертому есе для The Hollywood Reporter американський актор Біллі Портер вперше зізнався, що в 2007 році йому поставили діагноз ВІЛ.

Зірка серіалу "Поза" і найяскравіший персонаж голлівудських червоних доріжок розповів, що 14 років тому пережив найгірший період у своєму житті.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Billy Porter (@theebillyporter)

"Я був на межі близько десяти років, але найгіршим став 2007 рік. У лютому у мене діагностували цукровий діабет 2 типу. У березні я підписав документи про банкрутство. А у червні мені поставили діагноз ВІЛ, - написав 51-річний актор. - Сором змусив мене замовкнути, і я прожив із цим соромом 14 років. Я виріс в дуже релігійній родині при церкві п'ятидесятників, і там ВІЛ-інфекція вважалася Божою карою".

Виконавець ролі "Хрещеного фея" в новій екранізації "Попелюшки" розповів, що через діагноз боявся за свою кар'єру.

"Я намагався жити і робити кар'єру, але я не був упевнений, що зможу, якщо про це дізнаються не ті люди. Це було б просто ще одним способом дискримінувати мене. Тому я намагався думати про це якомога менше. Я намагався заблокувати це. Але карантин багато чому мене навчив", - сказав Портер.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Billy Porter (@theebillyporter)

Про ВІЛ-статус актора знали його колеги по серіалу "Поза", в якому він зіграв ВІЛ-позитивного персонажа. Портер каже, що ця робота допомогла йому подолати сором.

Крім "Пози", Біллі Портер також відомий за ролями в серіалах "Американська історія жахів: Апокаліпсис" і "Сутінкова зона". У США він також є популярним актором мюзиклів.

Найцікавіші історії та новини дня тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних

Олена Зеленська у розкішній вишиванці і трендових палаццо відвідала виставку в Києві: фото

Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у відкритті виставки "Гаага - Київ" у Музеї Ханенків - образ дружини президента

Антін Мухарський відреагував на заяви про свій виїзд з України та відповів, чи повернеться

Антін Мухарський пояснив, навіщо поїхав за кордон та відповів чи збирається повертатись - шоумен відреагував на пост Віктора Трегубова