Лайм

Кохання мого життя: відомий репер оголосив про роман із Ріанною

A$AP Rocky вже готовий стати батьком

Американський репер A$AP Rocky оголосив, що знаходиться у стосунках із Ріанною. В інтерв'ю журналу GQ виконавець, чий концерт в Києві відміняється вже третій рік поспіль, назвав 33-річну співачку коханням всього свого життя.

"Вона затьмарює мільйон інших. Я думаю, коли ти впевнений - ти впевнений. Вона - та сама, - сказав музикант. - Моя леді".

Фото: Getty Images

Чутки про те, що Ріанну і A$AP Rocky (Ракіма Маєрса) об'єднує дещо більше, ніж дружба, з'явилися ще у 2013 році, коли вони разом виступали в її світовому турне Diamonds. Пізніше у обох були інші пасії, а Ріанна три роки зустрічалася з саудівським бізнесменом-мільярдером Хасаном Джамілем.

Вважається, що зірки зійшлися в 2020 році, коли Ріанна розірвала стосунки з Джамілем. Офіційно ставши парою, вони вміло уникають папараці, але минулого року співачка представила свого таємного бойфренда в кампейні бренду Fenty Skin, чим розпалила підозри фанатів.

В інтерв'ю Vogue Ріанна заявляла, що збирається в найближчі 10 років стати матір'ю. A$AP Rocky підтвердив, що така перспектива його цілком влаштовує. готовий стати батьком, якщо це мені призначено долею. Я думаю, що був би неймовірним, чудовим, в цілому приголомшливим батьком. У мене була б дуже гарна дитина. Дуже", - сказав він.

Ріанна останніми роками закинула музику: з моменту виходу її альбому Anti пройшло вже п'ять років. Співачка приділяє основну увагу бізнесу - власним брендам косметики, нижньої білизни та одягу. Їх успіх вивів її в топ рейтингу Forbes найбільш високооплачуваних жінок-знаменитостей.

  • Раніше Ріанна знялася топлес і спровокувала міжнародний скандал. Все через кулон, адже співачка одягла прикрасу із зображенням індуїстського бога Ганеші.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime та дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували